RING OSS - 018-44 454 52

Enskilt avlopp Uppsala

RING OSS - 018-44 454 52

Om Oss

Vi är en helhetsleverantör av tjänster inom mark- och bygg samt enskilt avlopp i Uppsala.

Östlings Mark & Bygg AB startade 2018 som enskild firma och ombildades 2021 till ett aktieföretag som är verksamma i Uppsala. Vi åtar oss alla typer av arbeten med anläggning av enskilt avlopp i Uppsala för vatten och rening samt en rad olika tjänster inom bygg- och markarbeten och dränering av hus. Våra kunniga medarbetare står till ert förfogande oavsett vilka tjänster ni efterfrågar. Kontakta oss när ni önskar anlita en firma för anläggning av enskilt avlopp i Uppsala!

En kompetent bygg- och markentreprenör

Vårt företag har som ambition att göra det enkelt för alla hus- och fastighetsägare som har behov av en kompetent bygg- och markentreprenör, som är specialiserad inom enskilt avlopp i Uppsala för vatten och rening. 

Vi sätter alltid kunden i centrum i alla uppdrag som vi åtar oss. För oss är goda relationer och en rak kommunikation med våra kunder väldigt viktigt och en förutsättning för bästa resultat. Detta är särskilt uppskattat vid stora projekt, som när en kund beställer en anläggning av enskilt avlopp i Uppsala för vatten och rening.

Vi levererar alltid högsta kvalitet

Oavsett om ni anlitar oss för att anlägga eller reparera enskilt avlopp i Uppsala eller vilket annat markarbete som helst kan ni räkna med att vi levererar topp jobb och resultat med högsta kvalitet. Tack vare denna höga kvalitet på våra utförda arbeten under vår korta levnadstid i branschen har vi också skaffat oss mängder med nöjda och återkommande kunder.

Storleken på våra uppdrag varierar. Många av våra kunder är privatpersoner och husägare. Vi utför alltifrån installation av enskilt avlopp i Uppsala till dränering av hus och fastigheter. Inga uppdrag är för stora för oss och vi kan även kombinera olika tjänster, exempel när det uppstår behov av anläggning av enskilt avlopp i Uppsala och en utbyggnad av staketet. Vi har både hantverkare, kunskap och maskiner att utföra bägge tjänster på ett professionellt sätt!

Välkommen att kontakta oss när ni behöver anlägga nytt enskilt avlopp i Uppsala eller se över ett gammalt. Vi gör alltid en kostnadsfri kontroll och offert!