RING OSS - 018-44 454 52

Enskilt avlopp Uppsala

RING OSS - 018-44 454 52

Dränering

Vi utför även dränering av hus i Uppsala.

Som totalentreprenad inom bygg- och markarbeten levererar vi förutom enskilt avlopp i Uppsala för vatten och rening även helhetslösningar inom dränering av hus och fastigheter. Om ni misstänker att ni fått fuktskador och behöver göra en dränering i Uppsala kan ni kontakta oss för en kontroll. Kontakta oss - vi kan både göra dränering av hus och anlägga enskilt avlopp i Uppsala. Vi kommer ut till er och ger er en kostnadsfri offert för dräneringsarbetet!

Behöver ni dränering i Uppsala?

Många kunder anlitar oss när de vill anlägga enskilt avlopp i Uppsala för rening av vatten. Men som totalentreprenad inom bygg- och markarbete utför vi även dränering av hus som fått fukt- och mögelskador eller översvämning. Många gånger måste en dränering göras i hus med källare som fått skador under årens gång eller som tar in regnvatten utifrån. Det är också viktigt att arbetet görs så fort man upptäcker minsta spår av fukt för om man väntar för länge kan de skador bli både större och mer kostsamma i längden.

Som totalentreprenad har vi lång erfarenhet av dränering i Uppsala och vi arbetar på ett effektivt sätt. Vi har rätt maskiner för arbetet och med vår höga kompetens garanterar vi både en säker och prisvärd utförd dränering i Uppsala. Om ni har behov av att även installera enskilt avlopp i Uppsala kan vi göra båda projekten löpande.

Kostnadsfri offert

En professionelt utförd dränering garanterar ett tryggt och funktionellt hus under lång tid. För alla tjänster som vi utför erbjuder vi våra kunder möjlighet att komma ut på besök och göra en undersökning av området. Oavsett om ni vill göra dränering eller anlägga enskilt avlopp i Uppsala för rening av vatten kan ni alltid ringa oss! Vår arbetsprocess är enkel och omfattas inte av dolda avgifter.

 1. Ni ringer oss och vi bokar en tid då vi kommer ut till er.
 2. Vår kompetenta personal genomför en kontroll av grunden och området som är drabbat av fukt eller andra skador.
 3. Vi ger er en kostnadsfri offert på arbetet som behöver göras i er fastighet.

Bygg- och markarbeten 

Förutom dränering erbjuder vi även en mängd andra tjänster inom bygg- och markarbeten som kan göras enskilt eller i kombination med både dränering och anläggning av enskilt avlopp i Uppsala. Vi utför tjänster som:

 • Stensättning.
 • Asfaltering.
 • Anläggning och grundläggning.
 • Finplanering.
 • Villagrunder.
 • Nybyggen.
 • Utbyggnader.
 • Olika byggarbeten av terasser, altaner och staket.
 • Transport och maskintjänster.